Bema

Kwaliteit over de hele lijn

Al sinds 1993 is Geert-Jan de Kok BV importeur voor de gehele Benelux van het Duitse merk Bema. Een bedrijf met een lange historie, ontstaan in 1940 dat vanaf de 80e jaren is begonnen met de productie van veegmachines.

Geert-Jan de Kok BV heeft een grote hoeveelheden Bema machines is voorraad, passend aan uw wiellader, (compact)trekker of heftruck. Mocht het nodig zijn beschikken we ook over een grote voorraad reserve onderdelen, want wij begrijpen dat niets zo vervelend is als stilstand.

Duitse innovatie en kwaliteit

Creativiteit en vakmanschap zijn ontzettend belangrijk. En de wil om het beste te geven – over de hele lijn. Dit is niet alleen een claim, maar een belofte: sinds de oprichting werkt het familiebedrijf met oog voor detail. Het ontwikkelen van producten die gewoonweg inspireren. Of het nu gaat om een gemeentelijk doel of een industriële onderneming, om landbouw of een landingsbaan.

Met het uitgebreide assortiment heeft Bema allerlei soorten veegmachines, zuigmachines, sneeuwschuiven en onkruidborstels. Alle machines worden ontwikkeld én gebouwd in de Duitse fabriek.

Bekijk hier al onze Bema categorieën: