Onderdelen

Bent u op zoek naar originele onderdelen van goede kwaliteit, dan bent u bij Geert-Jan de Kok BV aan het juiste adres. In ons magazijn hebben wij een uitgebreid onderdelen voorraad liggen. Reserveonderdelen en serviceonderdelen van de merken Yanmar, Gehl en Manitou zijn ten alle tijden beschikbaar. Indien onderdelen besteld moeten worden, kunnen we ze doorgaans de volgende dag al leveren. Als u niet zeker weet welke onderdelen u nodig heeft, neem dan contact met ons op en vermeld het model en serienummer van uw motor.

Magazijn & webshop

U kunt de onderdelen direct aankopen bij onze balie in Esbeek. Bekijk hier de openingstijden. Natuurlijk kunnen wij de onderdelen ook rechtstreeks naar u verzenden. U kunt een bestelling doorgeven aan de magazijnmannen Marcel van Geel en Marcel de Groen. Zij staan graag voor u klaar. Via onderstaand contactformulier kunt u de heren bereiken.

Via de webshop kunt u originele Yanmar servicepakketten gelijk aankopen. Bekijk hier onze webshop.

Onderdelen team

Marcel de Groenlinks op de foto
Marcel van Geelrechts op de foto

Originele onderdelen

Originele onderdelen zijn niet altijd even populair bij gebruikers. Ze zijn te duur en denken dat niet-originele net zo goed zijn. Het tegendeel is echter waar. Hoe vaak heeft u al ervaren dat goedkoop gelijkstaat aan slechte kwaliteit met zelfs hogere kosten tot vervolg?

Inferieure materialen, geharde oppervlakken die te dun zijn en onjuiste schroefdraadprofielen waardoor de draaimomentwaarden worden beïnvloed vormen slechts enkele voorbeelden van de gevaren. Trillingen, voortijdige slijtage, lage oliedruk en een verkorte levensduur van de motor zijn nog maar een paar van de gevolgen.

Originele onderdelen koopt u bij Geert-Jan de Kok BV. U verwacht iedere dag weer een topprestatie van uw machine daar is Geert-Jan de Kok BV ook voor bedoeld. Originele onderdelen zijn altijd perfect op maat gemaakt en zijn een veilige keus. Wij staan in voor de kwaliteit van onze producten. Alle onderdelen voldoen namelijk aan hoge eisen. Dus of u nu op zoek bent naar een hydraulische, elektrische of mechanische onderdelen met ons uitgebreide assortiment zult u zeker slagen.

Neem contact op